joi, 5 iulie 2012

IUBESC!....Fiind atat de iubit!

 Iubiti Sfanta Scriptura! Nu o lasati din mana! Iubiti-o! E Cuvantul lui Dumnezeu! Cititi-o! Chiar atunci cand va surprinde! Nu o lasati din mana in fata pastorilor sau a invatatorilor religiosi, care poate va vor spune lucruri ciudate! Credeti in Ea! Iubiti-o! Lasati-o sa va invete! Plangeti cu Ea! Suradeti cu Ea! Traiti cu Ea! Fiti una cu Ea! Nu lasati pe nimeni sa va zica ce sa faceti, daca Ea nu va confirma! Aveti cea mai dulce arma! Cel mai dur Adevar! O minune in fata privirilor dumneavoastra! O minune in sufletul de fiecare cand Ea patrunde cu Apa Vietii in sufletul dumneavoastra. Nu o lasati sa v-o spuna pastorii si invatatorii! Cereti lumina de la Dumnezeu! Nu va fie frica ca nu sunteti prea intelepti sa o cunoasteti! Intelepciunea o da Dumnezeu, nu anii de studii si ideile oamenilor! Nu va lasati niciodata pe mana oamenilor! Nu ei va mantuiesc! Ci Cuvantul lui Christos!  Traiti Adevarul! Daca nu gasiti echivalent in Sfanta Scriptura a ceea ce auziti, nu credeti! Credeti ce va spune Acel ce a murit pentru dumneavoastra! Nu povestiile celor care nu cred in nimic!

 Nu dati socoteala decat in fata Iubirii! Nu dati socoteala decat in fata Celui ce a murit pentru dumneavoastra pe Lemn! Nimeni sa nu va judece! Motivati-va! Ridicati-va la lupta! Sunt vremurile din urma! Nu urmati pe oricine! Christos va spune sa iesiti afara, dincolo de pastorii platiti care fug in fata lupilor si a oricarui fel de primejdie! Si care nu dau nimic pe pielea dvs.
 Traiti Biblia! Traiti Adevarul! Traiti frumusetea lui Dumnezeu! Nu traiti politica de doi bani ai acestor oameni! Traiti adevarul celor care cautau cu curaj ce spune Sfanta Scriptura in fata lui apostolului Pavel in Bereea! Nu falsul Corintului! Fiti barbati si femei cu inimi alese si pline de un curaj adevarat in fata oricui apostol sau predicator... nu in fata fatarnicilor, ci in fata lui Christos care ne judeca!...
 Imi e  atat de drag Dumnezeu incat, sincer , nu stiu cum sa-I zic! Ii zic uneori Diamantul cel mai sclipitor si minunat! Sunt atat de prost! Pentru ca e atat de putin! Finitul incearca sa se exprima despre Infinit!... Cautati sa-L slaviti cu cel mai minunat epitet care il puteti slavi!...Dar cred ca cel mai minunat e acel simplu si divin Tata!... Tatal nostru!...Te iubim, Tata!
 Oare o sa am o vesnicie la dispozitie ca sa ii spun Domnului cat de rau imi pare de pacatele mele si inca o vesnicie sa-I spun cat de mult iL iubesc?... Tata, frumos Stapan, te iubesc!...Nu-i asa ca e atat de putin? Dar lasa-Ma doar toata vesnicia Ta sa iti spun cum Tu stralucesti! Of! Ce mic sunt!...Iubesc!...
Pe Cruce mi s-a aratat cat de iubit sunt! Iubiti si dvs.! Pentru ca pe cruce ati fost atat de iubit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu