marți, 30 iunie 2015

O lume de nebuni si mincinosi!



Dezastre, crize, suferinte, atentate, lipsa de lichiditati...Le auzim mereu! Dar nu le traim zilnic. Cumva credem ca suntem feriti, speram sa fim... Pana nu mai suntem.
 Imi moare patronul acum patru luni, atunci cand DNA-ul il aresteaza pe al sau prieten si partener in profituri si profitari, si apoi totul se duce incetul cu incetul in jos... Angajatii sunt dati afara, salariile sunt date cu intarziere, dar daca s-ar putea sa muncim mai mult, sa smulgem buruiana dintre linii cu mana goala, sa nu mai consumam lemn, curent, gaz, nimic, caci firma n-are bani, dar cand a avut pentru prostime?!...



 Suntem mintiti si inselati. Cumpar un telefon acum vreo cinci luni si cand ii constat un defect, nu! firma nu are ce face, asa sunt ele. Trebuie sa ma resemnez. Ok!
 Plec la fizioterapie de acolo.. Ma dor picioarele, am probleme cu tendoanele lui Ahile... Sunt ameninatat ca nu mi se face terapie decat pentru trei sedinte. Restul trebuie sa platesc... Cele doua picioare devin ca in gluma aia cu doar unul.: cei patru, erau trei: M si M...

 Sotia mea lucreaza la Posta Romana...Paradoxal drepturile ii sunt incalcate mereu. Nu are dreptul la concediu de odihna! Nu are dreptul la vechime in munca, doar cand se decid stapanii. A cere o adeverinta de la locul de munca care i-ar fi necesara pentru a merge cu ea la spital, nu i se acorda! A cerut-o din ianuarie si suntem in iulie maine! Nu ai dreptul! Dreptul e sa taci: lasa , ba ca te platesc babele si mosii cand le duci pensia!.. zic ticalosii sefi de la Posta!

 Am stat un an si patru luni inchis! In Galati, pe strada Traian...In conditii mizerabile, fara apa ziua, apa calda juma' de ora sambata pentru 700 de oameni... Foame...Paine din moloz...daca o gaseai...eram mai tentat de frunze...Alergat mereu, calcat in picioare la propriu si figurat. Jignit, stresat, dispretuit, facut muci... Pentru tara mea....Asta e tara mea!..Eram si atunci urat... Mai mult eu fiind crestin...Nu eram in puscaria vecina, ci in UM 1889. Adica mai rau!

 Dar si asta cu crestinismul e ciudata... Povesti cu evanghelisti gen Titel Maghiar care au avut de suferit cand biserica in care propovaduia a fost atacata de musulmani si necazurile julverniene ce au urmat au fost aparte. Singura problema acest om nu a existat niciodata! dar sunt sigur ca cineva a luat banii.... Cat de mult le plac banii pastorilor! Unu din ei m-a dat afara pentru ca nu am platit cotizatia despre care pune Biblia atat de clar sa o platesti! Glumesc, evident!

 Grecia nu isi plateste datoriile si din seara asta e jale! Romania va fi pedepsita! E normal caci contagiunea e necesara ca Germania sa fie iar si iar peste toti prostii Europei. Deutschland über alles, un cantec frumos devenit ticalos! Poate lui Joseph Hayden iar mai place! Mie nu...L-as prefera azi pe Zorba sau pe Antique... Cred ca Hitler ar fi fericit. Si in 1939 era acelasi imn ca si azi! Germania calca Grecia in picioare si Serbia, Bulgaria, Romania pentru ca poate! Sieg heil!...

 Statul Islamic e mereu victorios! Cica insusi Allah, singurul "Dumnezeu" adevarat, ii ajuta... Au o marime a Califatului mai mare decat Marea Britanie...Spera sa ocupe jumate din Africa, Europa rasariteana , Spania, Portugalia, Asia pana in India inclusiv, Indonezia etc. Vreo 40-50 de milioane km2. De ce au putere? Simplu - ISIS  vinde petrolul mai ieftin si Occidentul mizerabil ii da arme ca sa il doboare pe Bashar al Assad (Domnul sa il tina sanatos si sa il ajute!). Si pe toti! Asta e Primavara araba conceputa de Occident.

O lume nebuna! Statele Unitele ale nemernicului de Obama stau relaxate. De ce sa lupti impotriva celor care taie capete de crestin, cand tu esti un musulmano-ateu mascat, care culmea canta Amazing Grace! Hai sa vopsim mormintele profetilor!... Ca prostimea crestina il baga in biserica ca sa "comemoreze" un masacru la care si el a contribuit moral?! O tara mai proasta decat America nu mi-a fost dat sa vad nici cand comunistii romani radeau ca studentilor confundau Brazilia cu SUA. Macar atunci spuneau realitatea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu