duminică, 8 noiembrie 2020

Al doilea mandat prezidential al lui Donald Trump

  Se pare ca presedintele american Trump a pierdut alegerile. De fapt, e sigur! Doar el inca se lupta avand o speranta desarta! Personal, imi plac oamenii care isi declara sincer: esecul, neputinta, infrangerea. Suna, cred eu, crestineste! Trump nu o va face, agatandu-se de un pai!

 In 2016 mi sa parut atat de stupid sa alegi intre un om ciudat precum Trump, cu pacatele ce e posibil sa-l fi ajuns din urma in 2020, si o tanti Clinton, cu sechele de pe urma unui atac celebral! Si nu numai!

 OK! America a ales! Erau pentru partidul Republican un Ted Cruz, sau sa nu mai spun de Ben Carson, un crestin adevarat, si un om ce are medicina cu ce sa-l laude! Dar partidul Republican l-a ales pe Trump! Un om cu glume neintelese de americani, cu Biblii, ulterior vanturate in fata bisericilor!... Cu aiureli spuse mereu.

                                  ****************************************

Povestea mea interesanta e alta: cica un pompier a primit o revelatie, cam prin 2010 in care Trump devenea presedinte. Te doare mintea de unde venea revelatia si acel cuvant sacru pe care trebuie sa-l credem! Omul, dupa alegerea lui Trump ca presedinte, a venit si a "marturisit" ce primise! Cum ca in urma cu vreo sase ani Dumnezeu i-a spus ca Trump va fi presedinte!!! Cand Trump nici nu se gandea la presedintia Statelor Unite! (sic!).

 Omul si-a trimis revelatia, televiziuni si biserici crestine au inghitit galusca! Inclusiv de la noi! Toate dupa 2016, anul alegerilor, prin 2017 si 2018...

 E o vorba desteapta: "Daca taceai, filosof ramaneai!" Pompierul daca tacea, profet ramanea! Dar s-a apucat sa spuna ce va fi si in al doilea mandat trumpist!... Chiar inainte de asta - ca mass media il va urma pe Trump si cumva el va vindeca ce e de vindecat la ziare, televiziuni etc, ca el va deveni un crestin autentic... Dar o mass-media aservita unui singur om, indiferent ce crede sau face acela, e un dictator! Ceausescu avea mass media aservita! Si toti cei care erau ca el, tirani! Nu imi mai doresc asta!

 Dar cum reusise pompierul sa faca totusi o profetie ce pare adevarata? Ideea cu pompierul imi era cunoscuta de cativa ani... Ma spalam la serviciu pe maini si cumva in apa rece il intrebam si eu pe Dumnezeu cum e posibil! Simplu, chiar banal! Iei 1000 de americani cunoscuti! Faci cate 3 "profetii" pe zi cu fiecare dintre ei! (Trump nu a fost un necunoscut nici macar in 2000, daramite in 2010!) Intr-un an sunt doar 1000 de cazuri! Le sigilezi! Le pui deoparte! Arati ca au fost facute in data de 2010 pentru 2015, 2016, 2020, 2030, de exemplu! Vii in 2021 si arati ca tu in 2020 ai profetit ceva despre acela!... Simplu! Cat de revigoranta si inteleapta e apa rece cand te speli cu ea pe fata si pe maini cum ne invata mereu locatarul de la Cotroceni! 

 Eu nu sunt un escroc sa fiu axat pe modul de gandire a acestor indivizi ticalosi! Ganditi-va la un escroc care are "geniul" de a mintii mereu! Si de a inventa mereu ceva aproape de un soi de perfectiune!

 Cand am avertizat site-ul resursecrestine.ro, ca exista prea multe minciuni in crestinism, minuni care se intampla pe al continent, cum o tot spun eu, mi-au scos destule eseuri pe afara! Orice minciuna e mai buna decat un adevar! Sau cum spunea cineva: De ce adevarul sa stea in fata unei stiri bune!?

 Tu daca esti crestin, fii adevarat! Nu te baza pe aiureli! Am vazut profetii cand eram un copil/tanar sincer inainte lui Dumnezeu! Of! E diferit fata de inventiile actuale ale unor indivizi care isi conduc biserica, organizatia sau cultul mintind, inlocuind Adevarul cu povesti senzationale care nu s-au intamplat niciodata, cu oameni ce se pretind facatori de minuni, profeti, dar nu valoreaza nici cat un vraci din triburi pierdute in America de Sud sau Africa. Macar aia pot cunoaste remedii naturale si pot ajuta cumva, nu spunand bazaconii de la amvon sau in casele unor care sunt creduli si ii primesc! Dar asta e lumea in care traim!

2 comentarii:

  1. habar nu ai despre ceea ce se intampla. Trezeste-te esti in minciuna globala

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru informatie! Singura problema este ca nu stiu care este aceasta minciuna, numita de dvs. cumva pompos - "globala". Poate ma lamuriti si astfel sa am sansa de a ma trezi!

    RăspundețiȘtergere