miercuri, 6 octombrie 2021

Milioane, milioane!

 Cumperi 120 de milioane de doze de vaccin. La o populatie de 19 milioane! Nu e o problema ne spun autoritatile! Ne trebuiesc! Ca pandemia dureaza! Ani de zile!

 Acum suntem la varianta 4, aia indiana si delta! Cu toate acestea oamenii nu mai cred! Fiind un impiegat de miscare privesc la trenuri. Oamenii nu prea mai poarta masca... Masca nu mai impresioneaza pe nimeni! Varianta delta e o gluma! Evident! Oamenii nu mai vor masca! Masca si vaccinul sunt o apa de ploaie! Cel putin asa par! 

 1.Ieri se certau doua persoane in autobuzul nr. 17 din Brasov...

Am asistat fara sa vreau. O tanti nu purta masca, un nene o certa! " Fiecare o poarta daca crede de cuvinta!", afirma doamna. Domnul suparat nu vedea o problema de sanatate, ci una de politete! Toti o poarta, poart-o si tu! Si avea dreptate domnul suparat, dupa parerea mea. 

 Petru e intrebat la un moment dat, daca Invatatorul plateste taxa pentru Templu! Stapanul Iisus stie ce s-a intamplat! Petru nu apuca sa se lamenteze, cumva o face Iisus! Nu e multumit de decizia acestor oameni. Dar ca sa nu ii faca sa pacatuiasca ii ofera solutia ucenicului! Du-te prinde un peste care in stomacului are un banut, suficient pentru mine si pentru tine!

 Nu e vorba de masca, ci de a inlatura prilejul de pacatuire!

 2.Acum cateva zile au murit sapte sau noua oameni in Constanta - nu se stie!

 La ATI! Arafat se bucura... Nu erau noua, erau sapte! OK! Daca nu era pandemia, licheau de arab era arestat pentru Colectiv si altele, unde s-a murit!

La paşa vine un arab,

Cu ochii stinşi, cu graiul slab.

- "Sunt, paşă, neam de beduin,
Şi de la Bab-el-Manteb vin
Să vând pe El
.
 Sau pe mine! Sau pe Tine! Cosbuc nu stia de pandemii! Ghinion!
 Acest arab ne face viata grea! Pentru ca Allah i-o cere! Si el ne-o face grea si urata! Pentru ca suntem crestini... mai mult sau mai putin! Prea inteleapta Simpatia din 1001 de nopti (o carte de o sinceritate dezarmanta) ne spune ca trebuie sa fim distrusi! Noi, crestinii!

 Maine m-as vaccina daca totul ar fi pe bune! Daca nu ar fi o zama de varza! Si daca nu as fi (fost) vaccinat de natura!

 Nu mai cred in aiureli! 120 de milioane de doze la 19 milioane de oameni? Ben-Oni devine consilier al lui Catu acum cateva zile, pentru un om care se crede supraom! Incredibil!!! Ben-Oni care cica a fost pastor baptist! Fain! Ce bine! Trebuie! As putea sa (il) intreb daca a avut aceea chemare divina sau nu! Pentru pastoreala sau pentru politica! In cazul meu nimeni nu a putut sa o spuna nimeni, ci sfaturile asistatilor socio-religios a fost ca nu! In cazul pastorului Gurau Ioan, ca sa dau un exemplu rautacios, a spus-o prorocul batran care l-a luat in brate la binecuvantare si care stia care e sarcina fratelui viitor pastor! Inclusiv aia ca va da cu subsemnatul in Cartea Securitatii!

 3.Ne vaccinam?
 Ca in urmatorii 3-5 ani avem la dispozitie cele 120 de milioane care stand la rece (la minus 80 de grade) vor fi bune! Cand farmacistii nu tin un Truliciti la 4-6 grade cu plus, intr-un banal frigider, pierzandu-si proprietatiile antidiabet!...

 Daca insa, varianta delta se transforma in altceva? In varanta tetha? Retha, Nasa Reta, aia a lu' Nea Marin!... Pana cand alfabetul grec se termina?! Si o luam de la capat... Sau luam un alt alfabet!

 4.Facem o loterie de 1.0000.000 de lei. 
 Deci nu e sanatate, sunt bani! Cineva va castiga si va fi un super fericit. 
 Mie nu imi pasa de bani... Aproape nici de sanatate impusa de la varf sau centru!

Intelegeti ceva? De aceea se moare atat de mult acum! Pentru ca trebuie sa se consume vaccinurile cat mai mult! Altfel Catu merge teoretic la puscarie! Si Ben Oni si altii! Si altii! ca ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu