duminică, 26 aprilie 2020

Jurnal de Corona(virus) partea 5 - Unde e rujeola?


 O sa spun din nou ceva si e dureros! Dar e jurnal de Corona Virus! Cu controversele la purtator!

 Mi s-a parut ceva ciudat ca gripa, obisnuita gripa care ucide cam 200 de romani in fiecare an, din februarie, martie, aprilie etc. anul acesta, nu a mai facut victime! Poate e bine, daca nu le asimilam la tot ce pare Corona! Adica din secunda in care Corona a devenit infectia suprema in lume, gripa i-a cedat locul? Serios?



 Mai ciudat si mai trist! Puteti ghici? Nevaccinatii! Foarte interesant si foarte groaznic, de fapt!
 Nu ma bag in controverse despre vaccinuri! Daca facandu-le, organismul copilasilor devin fragile la alte bolii, cumva total diferite. Eu am decis sa le fac copilului meu! Si nu cred ca am gresit!

 Ceea ce absolut uluitor, e ca pojarul, adica rujeola, nu a mai facut victime de la inceputul anului, in timp ce "nenorocitii" care nu-si vaccinau copii pana acum vreo patru luni trebuiau impuscati! De cativa ani murea copii aproape saptamanal! Mereu si aproape zilnic! In Romania! Acum nu! Oare de ce?

 Am o memorie ciudata! Imi aduc aminte cand tatal meu, eu facand pojar, pe baza unei stupide superstitii, imbraca lampa din camera principala unde stateam bolnav, cu un material rosu, o panza sau asa ceva, imi aduc aminte! Ca sa imi iasa mai repede acele bube rosii! Si sa imi treaca mai repede! Si nu stiu daca cineva avea atunci vreun vaccin!


 O sa va povestesc cum era in spitalele unde erau copii tinuti in anii comunismului! Unde am fost si eu, chinuit, dar si cum a fost ulterior!




2 comentarii:

  1. inainte sa-i faceti nenorociti pe cei care nu si-au vaccinat copiii, informati-va, domnule, bagati-va in controverse si faceti ca adevarul sa straluceasca, intotdeauna Dumnezeu va va arata adevarul, pentru ca ungerea ne invata toate lucrurile, sper sa o aveti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate a-ti vazut ca scriam cu ghilimele, ceea ce inseamna ca nu scriam ceva aiurea!

    RăspundețiȘtergere