joi, 30 decembrie 2010

Ruga pentru Coreea de Nord

 In Coreea de Nord se moare. Se moare pentru ca niste netrebnici care se considera "tovarasi" cu restul populatiei s-au constituit intr-o gasca si iubesc atat de mult puterea, incat nimic nu pare sa-i poata clatina. In Coreea de Nord se moare de foame, iar in ani '90 au murit circa doua milioane de oameni, in special copii. Se moare pentru ca nu esti atat de indoctrinat ideologic incat sa accepti moartea cu zambetul pe buze. Se moare pentru ca nu il iubesti pe tovarasul Kim Ir Sen, care chiar daca e mort de 16 ani este tatal noii natiuni coreene, zeul ateu comunist. Se moare cand nu-l iubesti pe fiul acestuia, Kim Jong Il si nu doresti sa mori in razboaiele "sacre" pentru pedepsirea Occidentului decadent. Caci cei doi impreuna cu partidul constituie o demonica trinitate: Un tata creator atot ce este in natiune, un fiu ce face voia tatalui si conduce destinul tarii, si partidul care invata, insufla, aduce poporul pe calea "sacra" deschisa de tatal natiunii nord-coreene. Iar daca mai credeati ca exista un ateism real si valabil, intrebati-va cum de oamenii din Coreea de Nord sunt obligati sa se inchine idoliilor din bronz sau piatra, ce reprezinta trinitatea coreeana.
 In Coreea de Nord se moare cand esti crestin. Dar neexistand statistici ne este greu sa vedem cati martiri are aceasta tara atat de oropsita de raul absolut care este comunismul de tip maoist, in varianta coreeana numita ideologia ciuce.
  Mai nou aceasta tara prin vocea guvernului sau ameninta in stanga si in dreapta cu pornirea unui razboi "sfant", in masura in care sfintenia face parte din atributele unui guvern care il uraste pe Dumnezeu si pe propriul popor. Nu am cerut niciodata ceva cititoriilor mei, dar azi doresc sa se uneasca in rugaciune, pentru ca acest regim satanic sa dispara pentru totdeauna de pe acele meleaguri, iar Cuvantul lui Dumnezeu sa poata fi vestit liber, iar crestini sa nu se mai ascunda in gropi, noi catacombe, unde sa asculte cateva clipe din frumoasa Evanghelie, pe care noi o auzim atat de relaxati si nepasatori. Iar intr-o zi din aceasta tara vor veni evanghelisti, ca sa ne invete un crestinism diferit de cel linistit si, uneori, plictisitor , pe care il traim noi. Unul primar, invatat in gropi, in inchisori, in torturi, unul trait cu arma la tampla. Atunci o sa intelegem ca exista un crestinism al iubiri profunde fata de Isus, un crestinism in care sacrificiu e totul, in care un verset din Sfanta Scriptura inseamna mai mult decat orice comoara din lumea asta. Si orice bataie a inimii este pentru Cristos!
 Dar pana atunci hai sa ne rugam si sa postim ca acest infern din Coreea de Nord sa se termine si Lumina Evangheliei sa straluceasca acolo. "Totuşi întunericul nu va împărăţi veşnic pe pământul în care acum este necaz." Isaia 9:1a. "Poporul, care umbla în întuneric, vede o mare lumină; peste cei ce locuiau în ţara umbrei morţii răsare o lumină. Tu înmulţeşti poporul, îi dai mari bucurii; şi el se bucură înaintea Ta, cum se bucură la seceriş, cum se înveseleşte la împărţirea prăzii. Căci jugul care apăsa asupra lui, toiagul, care-i lovea spinarea, nuiaua celui ce-l asuprea, le-ai sfărâmat, ca în ziua lui Madian." Isaia 9: 2-4.
 Cred in aceste cuvinte profetice pentru acest popor atat de iubit de Isus. Cred ca jugul se va rupe cat de curand, iar acest popor va vedea o mare Lumina. Dar pana atunci sa ne rugam si Dumnezeu va face minunea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu