marți, 7 iulie 2020

Biserica cam pe unde?


 Orice biserica se va putea inchide pe viitor pe motiv de virus, coronavirus, frecventare minima, bani putini adusi la bugetul de stat sau ce vor dori aceste autoritati pe care Satan le doreste la putere! Nu va mai zic ca alegem aceiasi oameni, cumva la 5000 de indivizi de treizeci de ani. Asta e democratia reprezentativa.(sic!)
 Iar crestinii, in loc sa adopte tactica nord-coreeana, chineza etc. sa se se bage in pamant la propriu, ca sa aiba partasie cu alti crestini acolo in subsol, latra afara! Ne rugam pentru ei!... Cand vrea primul ministru. Si vor accepta tot, ca sa nu moara de vreun virus nenorocit! Care este sau nu adevarat!
 Gresesc? Orice minciuna adusa de autoritati e valabila. Si totusi!... Trebuie sa ne rugam pentru ei, nu sa-i urmam! 
 Biserica incotro? era un titlu de acum cativa ani! Biserica sarutatoare de dosuri de palme, si de alte dosuri, e una cu potential zero! Acum se creeaza o noua biserica subterana! 
 Ar trebui sa avem tineri capabili a creea biserici ascunse. Liberi de minciuni, cu adevaruri invatate pe dinainte... Mai sunt crestini care sa stie Sfanta Scriptura pe de rost? Evident ca nu!
 Pandemia care trecea cand se incalzea un pic, de data asta nu va trece! E un bun (asset)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu