joi, 14 mai 2020

Jurnal de coronavirus! - partea 11- intre urgenta si nimic altceva!


 Terase deschise, pe undeva! Alcoolul e dezinfectant! Da'ia e valoros! Se merita, cand iubesti asta! Mai bine acolo, la baut de spirt, decat la cele spirituale!... Spirt, spirit suna cumva la fel!
 Biserici cu curti "pline" cu cativa credinciosi! Unde o sa li se spuna despre Christos! Poate!... Ca vine vara! Evident distanta "sociala", pastrata. (Aia fizica nu e absolut de loc importanta!)... Iar daca nu ai curte, nu ai parte! Rima e cumva silita sa se supuna ordonantelor "militare" a celor ce ne conduc!
 Se mira unii ca cei mai putin disciplinati de guvernele lor, au avut probleme mai mici cu
coronavirusul! Romanii, ucrainienii, polonezii, bulgarii, grecii etc! Sau tocmai acesta a fost raspunsul corect? Ca manipulatorii de profesie distrug SUA, Marea Britanie, Italia, Spania, Belgia, mai nou si Suedia, Vestul cu cei disciplinati de democratia reprezentativa si care servesc orice galusca guvernamentala si stau cuminti in banca lor?
 Rafila se mira intr-un articol, azi dimineata, ca romanii sunt mult mai des pe strazi decat acum cateva zile, dupa ce CCR (sa le dea Dumnezeu sanatate lor si Avocatului Poporului!), a respins ideea de urgenta si a amenzilor nedrepte ( a se citi buget nou pe 2020) ale lui Orban si Iohannis facute pe amaraciunea si saracia multora! Care au gresit, cei mai multi, probabil!  Dar nu asa! Dar acesta e PNL-ul, eu care l-am votat in cateva randuri!
 Rafila spune ca scade numarul celor bolnavi si nu prea isi explica! Atunci cand oamenii merg pe strada, socializeaza (stupid cuvant), incep sa gandeasca singuri! La biserica sau carciuma orbanilor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu