vineri, 8 mai 2020

Jurnal de corona(virus) 9 - PNL -un partid pierdant!



  M-am bucurat de decizia CCR care anula amenzile absurde ale Orban si sibianului Iohannis!
 Da! Trebuie sa fie anulate! Acest prim-ministru e acelasi tablou, imagine a individului neamt Iohannis! Un politician care se declara singur ca e un politruk! Prin 2009!
   Orban, omul aparte al acestei natii, spunea ca se vor deschide carciumile! Cu cele cumva aparte trepte de distantare! Bisericile, nu! Nu e cazul! Ii e sete omului!
 Nu se poate! Ba da, daca se vor deschide, slujbele sa fie facute in curte! Ca vine vara! Ce pusca calului! Pe undeva are dreptate! Eclessia, adunarea crestina era la inceput in case. Apoi cineva, un idiot s-a gandit ca eclessia trebuie sa se schimbe in biserica. Intr-un loc cu ziduri mari, cheltuieli pe masura, ca nu-i asa? ii aducem slava Domnului, fiind prosti!

 Dar eu vreau in Biserica Baptista nr 1 din Brasov sau Speranta! Sau altceva! Si acolo nu e curte, nu e nimic! Mergem in strada ca asa au hotarat Orban si Iohannis! Sau poate ca nu!

 Cand nenorocitele de partide cu (m)iz(a) istoric(a) PNL si  PDL o sa dispara totalmente, va fi un strigat in lume de eliberare! Asta parca era 1959! In Ben Hur! Ce se aseamana! Filmele si realitatile acestea! Ca PNT-CD cu oameni mincinosi si ticalosi, care au disparut!
 Sper ca PNL sa dispara, si va dispare pe mana primului ministru Orban! Sau a lui Catu! Alt jeg penelist!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu