sâmbătă, 2 mai 2020

Jurnal de corona(virus) partea 7 - Pustan -partea 2( Lazăr Gog)


  Nu e vorba (doar) de Pustan! E vorba că dacă mâine sau azi ori ieri nu vine Christos, devenim martori mincinoși! Nu suntem primii! Pustan nu pierde aproape nimic! Speră că Domnul Isus să îi dea ceva...bun mereu... O să dea vina pe tot ce se întâmplă în zona sa... Dacă totuși crede în ceva, ca pastor ce se respectă!..

 Dar dacă strigi:"Lupul!" în serii de predici apocaliptice și acesta nu apare, Christos nu apare, ceva dispare din credibilitate creștină!
 Pustan si-a facut un serial de predici cu venirea eminenta a lui Christos! Trist! Nu il mai urmaresc pentru ca nici el nu crede ce spune! Dar el își ia banul că a fost pe fază și a slujit!(sic!)

 Mai era unul care în tinerețea mea îl ascultam pe niste casete audio, alt om cu spuse de nimic, mincinoase: Lazar Gog! Nu stiu dacă își mai aduce profețiile mincionoase la început de an, poate o face, dar nu pot intelege acest soi de mesianism, fără Mesia, care place firii pământești! Și acelora care sunt satisfăcuți să îi audă minciunile!
 V-aș pierde timpul dvs. dacă v-aș povesti cum explica el că cartea 19 din Biblie, era cartea psalmilor și cum aceștia pe fiecare număr însemna 1901 etc până la 1999, chiar dacă Psalmii erau cam de 150. Groaznici! Acești oameni care ne vând minciuni!
 Nu vă bazați pe ei, ci pe Christos! El v-a dat o Carte care e superioară minciunilor acestor indivizi! Ea vă da har, pace, adevăr, bucurie! Și dacă ziua de mâine se va sfârși, bazați-vă pe Christos, nu pe profeții acestui veac, ce vă vor suge de bani de viață, de spirit, de adevăr! Treziti-va!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu